Sote de ficat (porc)

Printeaza

Sote de ficat

Ficatul (care poate fi de porc, de pasăre, de vită sau ovine) se taie cubuleţe şi se pune la prăjit în grăsime încinsă, la Sote de ficat (porc)foc iute, ca să se facă repede.

Se amestecă mereu.

Când ficatul începe să lucească, este gata. Mijlocul trebuie să rămână puţin roz. Dacă se prăjeşte prea .tare, se va întări şi nici nu va avea un aspect plăcut. Se sărează după ce se scoate din tigaie, nu în timpul frigerii, căci se întăreşte.

Se adaugă şi puţin piper pisat. Se serveşte cu piure de cartofi sau cartofi natur.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.