Somn cu ciuperci si vin alb

Printeaza

Somn cu ciuperci si vin alb din: somn, unt, ciuperci, usturoi, sare, piper, lamaie, faina, patrunjel, vin alb.

Ingrediente:Somn cu ciuperci si vin alb

  • 1 kg somn
  • 100 g unt
  • 1/4 kg ciuperci
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • lămâie
  • 3 linguri făină
  • pătrunjel
  • vin alb

Mod de preparare:

Speli peştele şi îl porţionezi. Bucăţile de peşte le dai un platou. Ornezi cu pătrunjel şi-l serveştiprin făină şi le prăjeşti în unt.

In untul în care ai prăjit peştele, adaugi felii de ciuperci, sare, piper, zeamă de lămâie, ustu­roiul tăiat felii subţiri (nu zdro­bit) şi 2-3 linguri cu vin alb.

Le fierbi bine şi răstorni totul peste somnulasezat pe un platou. Ornezi cu patrunjel si-l servesti cald.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.