Sniţele cu caşcaval
PrinteazaSniţele cu caşcaval din: carne de porc, oua, cascaval, faina, parmezan, sunca, fulgi de porumb, cimbru, sare, piper si ulei.
- 8 felii de carne de porc
- 2 oua
- 200 g cascaval
- 4 linguri cu faina
- 4 linguri cu parmezan
- 8 felii de sunca
- fulgi de porumb
- cimbru
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Bate feliile de carne, dă-le cu sare, piper şi cimbru şi lasă-le în frigider zece minute. Imparte caşcavalul în opt părţi egale.
Aşază pe fiecare felie de carne câte una de şuncă şi o porţie de caşcaval şi împătureşte.
Bate ouăle, apoi încorporează făina şi parmezanul. Dacă e prea solid amestecul, subţiază cu puţin lapte. Trece fiecare şniţel prin amestecul de ou, apoi prin fulgii de porumb zdrobiţi.
Prăjeşte şniţelele la foc iute, în ulei încins şi pune-le apoi între două şervete de hârtie care să absoarbă excesul de grăsime. Serveşte-le imediat!
Sniţele cu caşcaval
Pofta buna!