Sarmale picante

Printeaza

Sarmale picante din: carne de porc, orez, ceapa, bulion, boia, varza, sare, piper.

Ingrediente:Sarmale picante

  • 600 g carne tocată de porc
  • 60 g orez
  • 1 ceapă mare
  • 150 ml bulion
  • 1 linguriţă de boia afumată
  • 1 varză acră
  • sare si piper
  • ulei
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Amestecă carnea tocată, orezul, ceapa tocată călită, sarea, piperul şi boiaua. Porţionează foile de varză cât să aibă aceeaşi mărime.

Umple foile cu amestecul de carne şi înfăşoară. Aşază-le într o tavă termorezistentă. Toarnă bulionul şi apă cât să le acopere şi dă-le la cuptor 3 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.