Sarmale cu soia

Printeaza

Sarmale cu soia din: soia, orez, ceapa, pasta de tomate, cartofi, morcovi, ulei, faina, marar, patrunjel, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Sarmale cu soia

  • 1 pachet soia mărunţită sau cuburi
  • 1/2 cană orez
  • 3 cepe
  • 3-4 linguri de pastă de tomate
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 150 ml ulei
  • 2-3 linguri făină
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe soia cu sare până când se înmoaie, apoi se lasă la scurs. Orezul se lasă să se înmoaie 30 minute în apă, apoi se adaugă peste soia.

Cea­pa se curăţă, se toacă mărunt cartofii şi morcovii se curăţă, şe dau pe râzătoare roşiile se toacă mărunt. Legumele se pun peste soia, se adaugă uleiul, pâsta de tomate, verdeaţa tocată mărunt, cimbrul, piperul, făina şi se amestecă până când se omogenizează.

Cu compoziţia obţinută se umplu foile de varză, ştevie sau viţă de vie, formându-se sarmalele. Se aşază într-o cratiţă unsă cu ulei, se pcoperă cu apă şi se fierb la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.