Reţete de post: Sarmale cu soia

Printeaza

Sarmale cu soia

Ingrediente:Sarmale cu soia

  • 1 pungă granule de soia
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 gulie
  • 1 păstârnac
  • 1/2 cană orez
  • 1 linguriţă condiment tip Vegeta
  • varză murată
  • cimbru
  • foi de dafin
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui de seara soia într-o cratiţă, torni apa fiartă peste ea şi o laşi până dimineaţa. A doua zi cureţi legumele, le dai pe toate pe râzătoare, într-o cratiţă pui la călit ceapa, apoi restul legumelor şi le căleşti, adaugi apoi condimentele şi Vegeta, soia şi orezul.

Mai laşi 5 minute, amestecând con­tinuu, le iei de pe foc şi potriveşti de sare. Alegi frun­zele pentru sarmale, iar restul verzei o tai mărunt. Aşezi pe fundul oalei (de preferat cea din lut) un strat de varză tăiată, apoi un strat de sarmale, iar varză şi tot aşa.

Deasupra va rămâne un strat de varză. Pui apoi foile de dafin şi o crenguţă de cimbru, torni apa până le acoperi şi le fierbi la foc mic. Dacă ai o oală din lut, o dai la cuptor şi vei avea sarmale delicioase.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • sarmale de post cu soia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.