Sarmale de Post cu Orez Sălbatic și Legume

Printeaza

Sarmale de Post cu Orez Sălbatic și Legume din: varza murata, orez salbatic, pastarnac, telina, cartod dulce, ulei de masline, sare, piper, foi de dafin, paprika afumata.

Explorați o interpretare contemporană a sarmalelor de post, combinând orezul sălbatic cu o selecție de legume. Această rețetă aduce un gust unic, îmbogățind mesele de post cu gusturi profunde și texturi diverse.

 

Ingrediente:

 

 

 

Mod de Preparare:

Se pregătește umplutura prin fierberea orezului sălbatic conform instrucțiunilor.

Se toacă fin păstârnacul, țelina și cartoful dulce și se călesc în ulei de măsline.

Amestecă orezul gătit cu legumele călite și condimentele.

Frunzele de varză se umplu cu acest mix și se rulează.

Sarmalele se așază într-o oală, se adaugă puțină apă și se fierb la foc mic.

Sarmale de Post cu Orez Sălbatic și Legume

Informații Nutriționale per Porție:

  • Calorii: aproximativ 200 kcal
  • Carbohidrați: 35 g
  • Proteine: 5 g
  • Grăsimi: 4 g

Această rețetă de sarmale cu orez sălbatic și legume root este o aventură culinară ce aduce împreună nutrienți esențiali și gusturi complexe.

Perfectă pentru orice masă de post sau pentru cei care caută o alternativă sănătoasă, această rețetă va impresiona cu siguranță pe toți degustătorii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Sarmale cu stafide si marar

Sarmale de post in foi de varza

Sarmale de post in foi de varza din: orez, ceapa, morcovi, pastarnac, varza, telina, patrunjel, ulei, bulion, sare, menta. Ingrediente: 250 g orez 2 cepe 3-4 morcovi 1 păstărnac 1 varză mare murată 1 telina 2 rădăcini de pătrunjel 1 ceaşcă mare cu ulei 1 lingură cu bulion sare menta măcinată   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.