Sarmale la ceaun

Printeaza

Sarmale la ceaun din: carne tocata, picior de porc, fleica, ceapa, varza slanina afumata, orez, pasta de ardei, smantana, marar, boabe de piper, sare, bulion.

Poate iti place si:

 

Ingrediente:Sarmale la ceaun

  • 600 g carne tocată
  • 1 picior de porc
  • 200 g fleică
  • 2 cepe
  • 1 kg varză
  • 150 g slănină afumată
  • 100 g orez
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 400 ml smântână
  • 1 legătură mărar
  • boabe de piper
  • sare
  • 1 lingură bulion

 

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea tocată cu orezul fiert şi cu ceapa tăiată mărunt şi condimentezi cu piper.

Opăreşti varza şi desprinzi frunzele, apoi înfăşori sarmale.

Tapetezi fundul ceaunului cu felii de slănină, pui piciorul de porc şi fleica tăiată bucăţi, apoi aşezi sarmalele.

Pui pasta de ardei şi bulionul desfăcut cu puţină apă, apoi torni atâta apă cât să acopere sarmalele.

Le fierbi la foc mic şi când sarmalele sunt fierte, pui sare şi piper după gust, apoi pre­sari mărar tăiat mărunt şi adaugi smântână.

 

Poftă bună!


Poate te intereseaza si:

Sarmale_vegane

Reteta zilei: Sarmale vegane

Sarmale vegane din: varza, linte, quinoa, masline, ceapa rosie, patrunjel, ulei de masline, otet de vin rosu, boia de ardei, usturoi, sare, piper, scobitori, ulei de masline, rosii, pasta de tomate, ceapa, oregano, cimbru, dafin, zahar.   Ingrediente: 1 varza 1/2 ceasca de linte 1/2 cana de quinoa 1/3 cana masline, fara samburi si tocate […]

Sarmale_cu_carne_de_vita_06

Reteta zilei: Sarmale cu carne de vita

Sarmale cu carne de vita din: unt, ulei de masline, ceapa, morcov, carne de vita, orez, ienibahar, sare, piper, patrunjel, varza, usturoi, suc de lamaie, supa de pui, sos de rosii, smantana.   Ingrediente: 2 linguri unt sau ulei de măsline 1 ceapa, tocata marunt 2 morcovi, tocati 1 kg carne tocata de vita 1 […]

Sarmale_din_piept_de_curcan_09

Reteta zilei: Sarmale din piept de curcan

Sarmale din piept de curcan din: piept de curcan, varza murata, ceapa, orez, sare, piper si bulion. Ingrediente: 1 piept de curcan 1 varza murata 1 ceapa toccata marunt 50 g orez Sare si piper Bulion   Mod de preparare: Se toaca carnea de curcan, se amesteca cu ceapa toccata si orez, se asezoneaza cu […]

Sarmale_cu_cous_cous_si_carne_de_vita_10

Reteta zilei: Sarmale cu cous cous si carne de vita

Sarmale cu cous cous si carne de vita din: varza, sare, ulei, morcov, ceapa, usturoi, praf de usturoi, salvie, chili, carne tocata de vita, cous cous, rosii, dafin, smantana.   Ingrediente: 1 varza Sare, dupa gust 2 lingurite de ulei 4 morcovi, cuburi 1 ceapa, cuburi 2 catei de usturoi, tocat 1 lingurita praf de usturoi […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • sarmale la ceaun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.