Sardine cu stafide

Printeaza

Sardine cu stafide din: sardine, portocale, mustar, stafide, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sardine cu stafide

  • 500 g sardine
  • 2 portocale
  • 1 lingură muştar Dijon
  • 1 lingură stafide
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă sardinele, se sărează, se prăjesc în ulei şi se scot pe şerveţele absorbante, pentru a înlătura surplusul de grăsime. Se amestecă într-un bol sucul de la portocale cu muştarul Dijon, sare şi piper.

Peste amestec se adaugă coaja rasă de la o portocală şi stafidele. Sardinele se aşază pe un platou, iar deasupra se toarnă sosul obţinut.

Platoul se pune la rece câteva minute înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.