Iaurt cu fulgi de porumb si stafide

Printeaza

Iaurt cu fulgi de porumb si stafide: din: iaurt integral, fulgi de porumb, stafide.

O alimentație sănătoasă este esențială pentru menținerea sănătății și a bunăstării fizice și mentale. Cu toate acestea, poate fi dificil să știi exact ce să mănânci și cât de mult.

Alimentele integrale, cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale și proteinele din surse naturale, sunt bogate în nutrienți, inclusiv vitamine, minerale și fibre. Aceste alimente pot ajuta la menținerea unei greutăți sănătoase, reducerea riscului de boli cronice și îmbunătățirea sănătății generale.

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, deoarece îți oferă energia necesară pentru începutul zilei. O masă sănătoasă de mic dejun ar trebui să includă alimente bogate în proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase, cum ar fi ouăle, avocado, leguminoasele și cerealele integrale.

retete

Ingrediente:

  • 400g iaurt integral
  • 30g fulgi de porumb simpli
  • o lingură de stafide sau alte fructe uscate

 

 

Mod de preparare:

Se amesteca tot si se serveste. Iaurtul pentru proteine si calciu, porumbul pentru fibre si carbohidrati, iar stafidele pentru un plus de vitamine si minerale.

Dacă vrei mai multi fulgi de porumb, foloseste iaurt degresat (0,1% grăsime) si dublează  cantitatea de porumb.

În acest fel ajungi la acela  număr de calorii.

 

 

  • Calorii: 400
  • Proteine: 16g
  • Grăsimi: 13g
  • Carbohidrati: 55g

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Iaurt cu fructe uscate si fulgi de ovaz

Iaurt cu fructe uscate si fulgi de ovaz din: fructe uscate, seminte de floarea-soarelui, fulgi de ovaz, iaurt. Ingrediente: fructe uscate 1 linguriţă seminţe de floarea-soarelui 2 linguri fulgi de ovăz 250 g iaurt Mod de preparare: Amesteci iaurtul cu fulgii de ovăz şi laşi 5 minute să se înmoaie, apoi adaugi seminţele şi fructele uscate. […]

 

 

Mic dejun cu iaurt si cereale

Mic dejun cu iaurt si cereale din: fulgi de ovaz, portocale, iaurt, stafide, nuci, goji, seminte.   Ingrediente:  6 linguri fulgi de ovăz 2 portocale 200g de iaurt 60g de stafide, nuci, goji şi seminţe     Mod de preparare: Pune fulgii de ovăz într-o oală nonaderentă, împreună cu 400ml de apă şi fierbe-i la […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.