Saratele pentru tuica

Printeaza

Saratele pentru tuica din: faina, unt, cartofi, ou, chimen, sare.

Ingrediente:Saratele pentru tuica

  • 200 g faină
  • 200 g unt
  • 200 g cartofi fierţi
  • un ou
  • chimen
  • sare

 

Mod de preparare:

Se ia aceeaşi cantitate de faină, unt, cartofi fierţi şi pasaţi; se frământă bine cu un gălbenuş de ou; aluatul se întinde pe planşetă, se decupează fâşii înguste, care se ung cu albuş şi pe care se presară chimen şi sare.

Se coc în tava unsă şi tapetată, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.