Sandviş cald cu ciuperci şi brânză

Printeaza

Sandviş cald cu ciuperci şi brânză din: unt, ulei de masline, ciuperci, usturoi, bacon, paine, frunze de salata, rosii, ceapa rosie si branza.

Ingrediente:Sandvis_cald_cu_ciuperci_si_branza

  • 25 g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 ciuperci de crescatorie
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 8 felii de bacon
  • 4 felii de paine
  • 100 g frunze de salata
  • 2 rosii, taiate felii
  • 1 ceapa rosie, taiata rondele
  • 4 felii de branza topita sau cascaval

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte grillul la semnul mediu. Topeşte untul într-o tigaie, adaugă uleiul şi frige ciupercile 2-3 min, pe fiecare parte, la tigaia de pe foc, pune usturoiul şi pătrunjelul şi, cu o lingură, toarnă din uleiul aromat peste ciuperci. Asezonează.

Frige feliile de bacon pe grill, la fel şi feliile de pâine. Pune apoi pe fiecare felie de pâine câte o frunză de salată, o felie de roşie, rondele de ceapă. Acoperă cu o felie de caşcaval, bacon şi, la final, pălăria de ciupercă.

Sandviş cald cu ciuperci şi brânză

Sandvis_cald_cu_ciuperci_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.