Salata de toamna cu branza

Printeaza

Salata de toamna cu branza din: unt, nuci, mix de salata, ceapa rosie, ulei de masline, otet, suc de lamaie, mustar dijon, sare, piper, para, branza.

Reteta low carb

Ingrediente:

  • 2 linguri unt
  • 60gr nuci maruntite
  • 300gr mix de salata
  • 1/4 ceapa rosie, feliata
  • 30ml ulei de masline
  • 2 lingurite otet
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 1/4 lingurita mustar dijon
  • 1/8 lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper
  • 1/2 para, tocata
  • 40gr branza blue, maruntita

 

 

Mod de preparare:

Topiti untul, adaugati nucile si rumeniti, amestecand ocazional timp de 5 minute.

Spalati si uscati salata si adaugati intr-un bol.

Presarati ulei, apoi combinati impreuna otetul, lamaie, mustar, sare si piper si incorporati in bolul cu salata apoi amestecati bine.

Garnisiti salata cu pere, nuci si branza. Serviti imediat.

Salata de toamna cu branza

4 portii, fiecare contine

  • 13gr carbohidrati
  • 6gr fibra
  • 10gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Salată crocantă de sfeclă crudă cu brânză feta şi pere

Salata cu legume de toamna

Salata cu legume de toamna din: mazare, cartofi, sfecla, masline, oua, smantana, marar, sare, piper. Ingrediente: 200 g mazăre 3-4 bucati sfeclă roşie coaptă sau fiertă 4-6 cartofi 10-12 măsline fără sâmburi 2 ouă fierte tari 1 pahar cu smântână 2 linguri cu mărar sau tarhon tocat sare piper măcinat   Mod de preparare: Spălaţi […]

 

Salata de ridichi negre

Salata de ridiche de toamna

Salata de ridiche de toamna din: ridiche, sare, ulei. Ingrediente: 1 ridiche sare ulei     Mod de preparare: Ridichea se curăţă, se spală şi se dă pe răză­toarea mare. Se freacă apoi cu puţină sare şi se lasă 5 minute să se înmoaie. Se adaugă ulei şi sare, după gust.   Pofta buna!

 

Salata de toamna cu verdeata

Salata de toamna cu seminte de susan si coriandru

Salata de toamna cu seminte de susan si coriandru din: radacina de telina, telina verde, ceapa verde, ridichi, cartof, mere verzi, seminte de suasn, fire de coriandru, suc de lamaie, ghimbir, ulei de masline extravirgin, sare, piper. Ingrediente: 60 g radacina de telina 2 tije telina verde 4 cepe verzi 1 legatura ridichi 1 cartof […]

 

Retete gustoase de toamna

Pentru ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante:   Reteta zilei: Tarta cu pere in vin rosu Tarta cu pere in vin rosu este un desert delicios fara ou pe care merita sa-l incercati intr-o dupa-amiaza de duminica.   Ingrediente: 340g faina 130g unt biscuiti 8 pere scortisoara anason stelat ghimbir 60g zahar […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.