Salată de varză roşie

Printeaza

Salată de varză roşie

Ingrediente:Salată de varză roşie

  • varză roşie
  • sare
  • sare de lămîie
  • ulei
  • oţet

 

Mod de preparare:

Se alege varză roşie mică şi cu foi subţiri. Se taie în două, apoi se toacă foarte mărunt (fidea). Se presară cu sare, se freacă, se lasă să stea o oră, apoi se stoarce bine în mîini.

Se adaugă puţină sare de Iămîie, care îi dă o culoare fru­moasă şi se pune în salatieră, adăugîndu-se ulei şi oţet. Se amestecă bine. Această salată se poate păstra timp mai îndelungat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.