Salata de laptuci cu tarhon

Printeaza

Salata de laptuci cu tarhon din: laptuca, ulei, zeama de lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, arpagic.

Ingrediente:Salata de laptuci cu tarhon

  • 1 lăptucă mare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingură cu zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • câteva frunze de tarhon, pătrunjel şi arpagic

 

Mod de preparare:

Se aleg cu grijă frunzele şi se înlătură părţile mai groase sau cotoarele şi se spală cu multă apă. Se lasă la scurs.

Pe fundul salatierei, se pune mai întâi verdeaţa tocată mărunt (sau trecută prin maşina de tocat); apoi se stropeşte cu zeama de lămâie şi se adaugă sare, piper şi ulei.

Se amestecă totul cu o lingură de lemn.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.