Salata de crenvursti cu ceapa

Printeaza

Salata de crenvursti cu ceapa din: crenvursti, praz, porumb, chefir, maioneza, ulei, lamaie, zahar, piper, oregano.

Ingrediente:Salata de crenvursti cu ceapa

  • 8 crenvursti
  • 2 fire praz
  • 400 g porumb (congelat sau din conservă)
  • 200 ml chefir
  • maioneză
  • ulei de măsline
  • zeamă de lămâie
  • zahăr
  • piper
  • oregano

 

Mod de preparare:

Se curăţă crenvurştii şi se taie felii oblice. Prazul se spală, se feliază şi se desface inele. Se amestecă bine cu porumbul, se adaugă crenvurştii, se presară cu câte o linguriţă de piper şi oregano, apoi se pune deoparte, până se prepară sosul marinat.

Două linguri de maioneză se subţiază cu chefirul, se adaugă o lingură ulei de măsline, o lingură zeamă de lămâie şi o linguriţă de zahăr. După ce s-a omogenizat bine sosul, se toarnă peste ingredientele din castron.

Se tapetează şase boluri cu frunze proaspete de salată verde, se împarte egal salata în boluri, deasupra se pune câte o felie de ou fiert şi se serveşte imediat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.