Rulouri cu ciuperci

Printeaza

Rulouri cu ciuperci din: clatite, ciuperci, praz, morcov, usturoi, coriandru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri cu ciuperci

  • 4 clătite sărate
  • 150 g ciuperci albe
  • 1 fir de praz (partea albă)
  • 1 morcov
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură coriandru tăiat cu foarfecă
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 7 (210 grade C). Curăţaţi si raderi morcovul, tăiati felii subţiri prazul şi ciupercile lamele. Curăţaţi şi striviţi usturoiul.

Perpeliţi morcovul şi prazul în 2 linguri de ulei, timp de 5 minute, amestecând, apoi treceţi totul într-o farfurie. Perpeliţi ciupercile împreună cu usturoiul 5 minute. Adăugaţi legumele, corian-drul, sarea şi piperaţi.

Tăiaţi o clătită în două, ungeţi-o uşor cu ulei cu ajutorul unei pensule. Aşezaţi o lingură de preparat pe jumătatea de clătită, apoi rulaţi închizând şi capetele, ca la o sărmăluţă. Faceţi toate rulourile în acest fel, aşezaţi-le într-o tavă de cuptor acoperită cu o foaie de pergament unsă cu ulei.

Ţineţi la cuptor 10-15 minute, întorcând rulourile la jumătatea timpului.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.