Rulade de porc in praz

Printeaza

Rulade de porc in praz din: felii de porc, usturoi, sare, piper, crema de branza, mustar, praz, unt, smantana, curry.

Ingrediente:Rulade_de_porc_in_praz

  • 4 felii subţiri filă de porc (cca. 500 g)
  • sare
  • piper alb
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri cremă de brânză cu verdeaţă
  • 2 linguriţe muştar
  • 2 fire praz
  • 50 g unt
  • 6 linguri smântână
  • 1/2 linguriţă praf de curry

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se şterge, se sărează şi se piperează. Se pisează usturoiul şi se amestecă în brânză. Carnea se unge mai întâi cu un strat de muştar şi apoi cu brânză.

Se curăţă prazul şi se crestează o dată pe lungime, pentru a lua naştere foi lungi. Acestea se opăresc în apă cu sare 1-2 minute, apoi se trec prin apă rece şi se scurg.

Se întind 4 foi de praz. Se aşază deasupra filâuriie şi se înfăşoară în frunze; se leagă cu aţă sau cu fâşii de praz.

Ruladele se aşază într-o cratiţă. Restul de praz se taie mărunt şi se adaugă în cratiţă, împreună cu unt, smântână şi curry.

Se acoperă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 20-25 min. Sosul de praz se aşază pe farfuriile preîncălzite şi se aşază deasupra ruladele.

Rulade de porc in praz

Rulade_de_porc_in_praz

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.