Rulada de cartofi cu legume si susan

Printeaza

Rulada de cartofi cu legume si susan din: cartofi, sare, ulei, apa,faina, praf de copt, morcovi, ceapa verde, ardei, dovlecel, patrunujel, sare, piper, susan.

Ingrediente:Rulada de cartofi cu legume si susan

Aluat:

  • 500 g cartofi fără coajă
  • sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri apă
  • 125 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt

Compoziţie:

  • 2 morcovi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură susan

 

Mod de preparare:

Se pun cartofii la fiert în apă cu sare. Se scurg, se pasează şi se lasă să se răcorească.

Ceapa verde, dovlecelul şi ardeiul se taie cubuleţe, iar morcovii se dau pe răzătoa-rea mică. Se călesc legumele într-o lingură de ulei.

Se adaugă sare şi piper după gust, apoi l pahar cu apă şi se lasă să fiarbă la foc mic, până când scade apa şi se înmoaie legumele. Se adaugă pătrunjelul tocat, se iau de pe foc şi se lasă să se răcească.

In piureul de cartofi se înglobează un amestec din 2 linguri de apă, 2 linguri de ulei şi făina amestecată cu praful de copt. Se întinde aluatul pe o hârtie de copt presărată cu făină şi se repartizează umplutura.

Se rulează cu ajutorul hârtiei de copt, se unge cu ulei şi se presară susanul. Se aşază rulada (cu tot cu hârtia de copt) într-o tavă şi se coace 30-35 min.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.