Retete de post: Bruschette cu rosii, busuioc si ceapa
PrinteazaO reteta de bruschette cu rosii, busuioc si ceapa din: paine, rosii, ceapa verde, usturoi, busuioc, ulei de masline, sare si piper.
- 1 paine
- 2 rosii mari, coapte, tari
- 1 ceapa verde
- ½ lingurita usturoi tocat
- 2 lingurite busuioc proaspat
- ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Taie marunt rosiile si ceapa. Adauga usturoiul si busuiocul, apoi amesteca intreaga compozitie. Pune sare si piper dupa gust si cativa stropi de ulei de masline. Amesteca din nou.
Taie painea felii, unge-o cu ulei de masline, prajeste-o pe gratar si apoi adauga compozitia de rosii. Se servesc imediat, ca aperitiv sau gustare.
Bruschette cu rosii, busuioc si ceapa
Pofta buna!