Retete gustoase: Rulouri cu carne tocată

Printeaza

Rulouri cu carne tocată din: aluat, carne de porc, ciuperci, ceapa, ou, seminte de susan, cimbru, vin, pasta de tomate, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Rulouri_cu_carne_tocata

  • 400 g aluat foitaj
  • 500 g carne de porc tocata
  • 4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • seminte de susan
  • cimbru
  • 50 ml vin alb
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi pune-o la înăbuşit în ulei încins. Când a devenit aurie, pune ciupercile tăiate mărunt şi lasă-le pe foc până ce scade apa. Adaugă carnea tocată, sărează şi piperează, aromatizează cu cimbru după gust şi adaugă vi¬nul. Amestecă din când în când ca să nu se prindă de fundul vasului.

Când carnea este aproape gata, pune pasta de tomate si lasa sa scada. Taie aluatul in fasii potrivit de late si asaza carnea deasupra. Ruleaza cu grija, unge cu ou batut si presara susan. Taie bucati de maxim 10 cm lungime si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Repetă procedura până la terminarea ingredientelor. Taie aluatul în fâşii potrivit de late şi aşază carnea deasupra. Rulează cu grijă, unge cu ou. Dă la cuptor 10-15 minute şi serveşte.

Rulouri cu carne tocată

Rulouri_cu_carne_tocata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.