Reteta zilei: Sparanghel la cuptor (usor de preparat)
PrinteazaSparanghel la cuptor din: sparanghel, lamaie, miere, ghimbir, ulei de masline, unt, coriandru, sare de mare, piper.
Ingrediente:
- 1 ½ kg sparanghel
- 2 lămâi
- 2 linguri de miere
- 1 bucată de ghimbir de 2 cm lungime
- 3 linguri ulei de măsline
- 20gr de unt
- 2 ramuri de coriandru
- sare de mare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Curatati si taiati capetele sparanghelului. Dati la cuptor pentru 15 minute.
Se amestecă sucul de lamaie, uleiul de măsline, miere, ghimbirul curățat și mărunțit și aromati cu sare și piper.
Aduagti marinada peste sparanghel. Incorporati unt, sare, piper și coriandru mărunțit.
Serviti cald.
Sparanghel la cuptor
Pofta buna!





