Reteta zilei: Sparanghel la cuptor

Printeaza

Sparanghel la cuptor din: sparanghel, ulei de masline, usturoi, parmezan, sare.

Ingrediente: Sparanghel la cuptor

  • 1/2 kg sparanghel
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 1/2 linguri parmezan ras
  • sare, dupa gust

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 190C.
Se toarnă uleiul de măsline peste sparanghel și se presară cu sare.

Sparanghel la cuptor
Zdrobiți cățelul de usturoi deasupra sparanghelului. Amestecati usor.

Sparanghel la cuptor

Dati la cuptor, neacoperit, timp de 5 minute, apoi întoarceți sparanghelul și gatiti încă 5 minute.
Presarati cu parmezan și serviti, dupa preferinta.

Sparanghel la cuptor

Sparanghel la cuptor

Sparanghel la cuptor

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Sparanghel la cuptor
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.