Reteta zilei: Salata de oua

Printeaza

Salata de oua din: oua, paine prajita, maioneza, mustar, ceapa verde, praf de usturoi, boia, sare, piper.

Ingrediente: Salata de oua

  • 5 felii de pâine prăjită
  • 5 ouă fierte
  • 1 1/2 linguri maioneză
  • 1 lingură de muștar
  • ceapa verde tocata marunt, pentru topping
  • praf de usturoi
  • boia
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Fierbeti oualele 15 minute. Apoi așezați ouăle într-un castron cu apă rece.

Se curăță ouăle și se toacă. Se transferă într-un castron.

Salata de oua

Adăugați muștar și maioneză, condimentați cu usturoi pudră, boia și sare.

Se amestecă pentru a combina. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.

Se da la frigider pana se serveste.

Salata de oua

Se servește pe pâine, presarata cu piper negru proaspăt măcinat și ceapă verde.

Salata de oua

Salata de oua

Salata de oua

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză   Mod de preparare: […]

Oua de prepelita cu ciuperci

Oua de prepelita cu ciuperci

Oua de prepelita cu ciuperci din: ciuperci, tarhon, smantana, nucsoara, oua de prepelita, margarina, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci Champignon cateva fire de tarhon 2 linguri smantana 1 praf nucsoara rasa 8 oua de prepelita 50 g unt sau margarina sare piper negru macinat   Mod de preparare: Speli ciupercile, le ştergi şi le scoţi picio­ruşele, […]

 

Oua crocante

Oua crocante

Oua crocante din: oua, caju, morcovi, ceapa, ulei, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 12 ouă 200 g caju 3 morcovi 2 cepe 3 linguri cu ulei de măsline 2 linguri cu pesmet sare piper Mod de preparare: Fierbe ouăle în apă cu sare. Zdrobeşte nucile caju şi rumeneşte-le într-o tigaie (fără grăsime). Curată morcovii şi rade-i […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.