Reteta zilei: Salata de legume cu branza de capra
PrinteazaSalata de legume cu branza de capra din: ulei de masline, cuscus, ardei gras, ceapa rosie, ardei iute, rosii cherry, dressing, avocado, seminte de rodie, branza de capra, coriandru.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 240gr cușcuș
- ½ cană ardei gras rosu cuburi
- ½ cana ceapa rosie cuburi
- 1 ardei iute cuburi
- 1 cana roșii cherry înjumătățite
- ½ cana dressing cu coriandru
- 1 avocado, cuburi
- ¼ cană semințe de rodie
- ¼ cană brânză de capră maruntita
- 2 linguri coriandru proaspat tocat
Mod de preparare:
Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu. Adaugati cuscusul si gatiti 4-5 minute.
Între timp, se aduce apa la fiert într-o cratiță separată, aproximativ 2 cani.
Incorporati cuscusul. Se acopera, se reduce focul la mic și se fierbe 10-12 minute.
Adăugați legumele intr-un castron mare.
Adaugati apoi cuscusul si incorporati dressing-ul.
Se pun într-un bol de servire si se acopera cu avocado, semințe de rodie, brânza de capră și coriandru proaspăt.
Serviti imediat.
Salata de legume cu branza de capra
Pofta buna!
Ce bine arata salata!