Reteta zilei: Piept de curcan cu bacon

Printeaza

Piept de curcan cu bacon din: piept de curcan, bacon, pudra de usturoi, praf de ceapa, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 3 1/2 kilograme piept de curcan
  • 10 felii de bacon
  • 1 linguriță pudră de usturoi
  • 1 lingurita praf de ceapa
  • 1 linguriță de cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Clătiți pieptul de curcan și uscați-l cu prosoape de hârtie.

Condimentați cu usturoi pudră, ceapă praf, cimbru uscat, sare și piper pe toate părțile.

Piept de curcan cu bacon
Asezati hartie de copt intr-o tava.

Înveliti pieptul de curcan in bacon si asezati in tava.

Dati la cuptor timp de 90 de minute.

Piept de curcan cu bacon

Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5-7 minute, apoi tăiați cu un cuțit ascuțit și serviți.

Piept de curcan cu bacon

Piept de curcan cu bacon

Piept de curcan cu bacon

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.