Reteta zilei: Piept de curcan cu bacon
PrinteazaPiept de curcan cu bacon din: piept de curcan, bacon, pudra de usturoi, praf de ceapa, cimbru, sare, piper.
- 3 1/2 kilograme piept de curcan
- 10 felii de bacon
- 1 linguriță pudră de usturoi
- 1 lingurita praf de ceapa
- 1 linguriță de cimbru uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C.
Clătiți pieptul de curcan și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Condimentați cu usturoi pudră, ceapă praf, cimbru uscat, sare și piper pe toate părțile.
Asezati hartie de copt intr-o tava.
Înveliti pieptul de curcan in bacon si asezati in tava.
Dati la cuptor timp de 90 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5-7 minute, apoi tăiați cu un cuțit ascuțit și serviți.
Piept de curcan cu bacon
Pofta buna!