Reteta zilei: Paste cu sos de smantana si nuci

Printeaza

Paste cu sos de smantana si nuci din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, paste.

Paste cu sos de smantana si nuci

Paste cu sos de smantana si nuci

Ingrediente: 

  • 3 cepe, feliate
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 fire cimbru
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 100 gr nuci pecan, tocate
  • 250 ml smantana
  • ½ ceasca lapte
  • 40 gr parmezan ras
  • sare si piper, după gust
  • ¼ ceasca apa de la pastele gatite
  • 400 gr paste

Mod de preparare:

La foc mediu, intr-o cratita, adăugați uleiul de măsline, ceapa și cimbrul. Gatiti timp de 5 minute, amestecand din cand in cand. Apoi dati focul la mic si gatiti inca 4 minute.

Paste cu sos de smantana si nuci

Adăugați usturoiul, nucile, smântână și lapte. Se amestecă și apoi se adauga în blender. Adăugați parmezanul și amestecați. Adăugați sare și piper, dupa gust.

Paste cu sos de smantana si nuci

Gatiti pastele al dente. Adaugati apa in sos. Se amestecă bine.

Paste cu sos de smantana si nuci

Apoi amestecați pastele cu sosul și serviți imediat, garnisite cu nuci.

Paste cu sos de smantana si nuci

Paste cu sos de smantana si nuci

Paste cu sos de smantana si nuci

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Paste cu sos de smantana si nuci
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 3 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.