Punch de Craciun

Printeaza

Punch de Craciun din: zeamil, lapte, zahar, oua, rom.

Ingrediente:Punch de Craciun

  • 3 linguri cu vârf zeamil
  • 3 ceşti lapte
  • 3/4 ceaşcă zahăr
  • 5 gălbenuşuri
  • 1 ceaşcă rom

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine zahărul cu zeamilul şi se dizolvă în laptce rece. Se pune într-un vas pe foc, amestecându-se tot timpul ctu o lingură de lemn, până ce se îngroaşă.

Se ia de pe foc şi ste încorporează puţin câte puţin gălbenuşurile, frecate bime înainte, amestecând repede. Se pune din nou vasul pe foc, amestecând continuu, până când dă în clocot.

Se ia din nom vasul de pe foc şi se lasă să se răcească bine. Se toarnă îin mixerul pentru cocteiluri şi se adaugă puţin câte puţin romull, amestecând un minut. Se lasă la răcit, în frapieră, între cubuiri de gheaţă.

Se serveşte rece, în cupe largi cu picior.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.