Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor

Printeaza

Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor din: pulpe de pui, unt, coaja de lamaie, ceapa, rosii, zeama de lamaie, mustar, rozmarin.

Ingrediente: Pulpe_de_pui_cu_sos_de_rosii_la_cuptor

  • 4 pulpe de pui
  • un cub de unt
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • 2 cepe
  • 300g de rosii pasate
  • zeama de la 1 lămâie
  • 1 lingură de muştar
  • 1 fir de rozmarin

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Asezonează bine pulpele de pui şi rumeneşte-le pe ambele părţi.

Aranjează pulpele într-o tavă şi presară-le cu puţină coajă rasă de lămâie. Incinge uşor untul într-o tigaie şi căleşte ceapa în el până se înmoaie, într-un bol, amestecă rosiile cu muştarul, zeama de lămâie, ceapa şi asezonează sosul obţinut, apoi adaugă firul de rozmarin.

Toarnă peste pulpele de pui şi dă tava la cuptor pentru 45 de minute.

Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor

Pulpe_de_pui_cu_sos_de_rosii_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.