Pulpe de pui prajite cu usturoi

Printeaza

Pulpe de pui prajite cu usturoi din: pulpe de pui, patrunjel, oregano, coriandru, usturoi, ulei de masline, sare, fulgi de ardei rosu.

Ingrediente:Pulpe de pui prajite cu usturoi

  • 8 pulpe de pui fara piele
  • ½ ceasca patrunjel
  • ¼ cana oregano
  • ¼ ceasca coriandru
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1,5 linguri de ulei de masline
  • ½ lingurita sare
  • ⅛ lingurita fulgi de ardei rosu

 

Mod de preparare:

Puneti usturoiul intr-un blender si procesati pana se toaca, adaugati ierburile, ulei de masline, sare si fulgi de ardei rosu. Procesati pana la omogenizare.

Se toarna peste pulpele de pui intr-o punga care se inchide etans. Dati la frigider cel putin 3-4 ore. Prajiti apoi carnea de pui pe toate partile cate 4-5 minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.