Pulpa de porc umpluta cu legume

Printeaza

Pulpa de porc umpluta cu legume

Ingrediente:Pulpa de porc umpluta cu legume

  • 1 kg pulpa de porc fara os
  • 1 ceapa
  • 2 cuisoare
  • 5-6 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 pahar apa

Pentru umplutura:

  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Tai pulpa pe orizontala si o bati, astfel incat sa nu ramana groasa. Calesti ciupercile si ceapa taiate si lasi sa scada toata zeama. Adaugi morcovul ras, ardeiul tocat, verdeata, oul si orezul inmuiat, sare si piper, intinzi umplutura pe bucata de came sau o pui pe mijloc.

Rulezi si legi cu ata pentru a nu se desface. Asezi pulpa umpluta in tava cu putin ulei, pui ceapa taiata in doua cu cate o scobitoare infipta in fiecare jumatate, adaugi usturoiul taiat marunt, cimbrul, sarea, toabele de piper.

Torni apa si pui camea la cuptor, acoperita. Dupa o jumatate de ora tomi vinul. Cand s-a fiert camea, o lasi descoperita ca sa se rumeneasca pe ambele parti. Tai camea cand este rece si adaugi sosul fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.