Pulpa de miel la frigare

Printeaza

Pulpa de miel la frigare din: pulpa de miel, usturoi, sare, piper, maghiran, lamaie, ulei.

Ingrediente:Pulpa de miel la frigare

  • 1 pulpă de miel, aproximativ de 2 kg
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • suc de lămâie
  • ulei

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se înţeapă cu un cuţit în mai multe locuri. Se împănează în crestături cu jumătăţi de căţel de usturoi.

Se presară cu măghiran, sare şi piper şi se stropeşte cu zeamă de lămâie şi puţin ulei. Se trece pulpa prin proţap şi se prepară, rotindu-se lent, în aproximativ două ore şi jumătate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.