Pui cu sos acrisor

Printeaza

Pui cu sos acrisor din: pui, ceapa, unt, lamaie, apa, sare, faina.

Ingrediente:Pui cu sos acrisor

  • 1 pui mediu
  • 1 ceapă tocată
  • 2 linguri unt
  • 8 felii lămâie
  • 2 pahare apă
  • sare, după gust
  • 2 linguriţe făină

 

Mod de preparare:

Cureţi feliile de lămâie de coajă şi sâmburi. Tai puiul bucăţi şi le prăjeşti într-o lingură de unt. Separat, faci un sos subţire din restul de unt, făină, ceapă şi apă.

Pui sarea, lămâia, amesteci şi răstorni peste bucăţile de carne. Acoperi cu un capac, laşi sosul să scadă şi să se înmoaie carnea, la foc potrivit.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.