Pui cu curry si bame

Printeaza

Pui cu curry si bame din: pui, bame, suc de rosii, unt, ceapa, sare, piper, curry, dafin.

Ingrediente:Pui cu curry si bame

  • 1 pui mai mare 1 kg bame
  • 2 căni suc de roşii
  • 6 linguri unt
  • 2 cepe tăiate mărunt
  • sare
  • piper
  • curry
  • o foaie fărâmiţată de dafin

 

Mod de preparare:

Puiul se tranşează, se spală şi se prăjeşte, pe toate feţele, în unt. în aceeaşi tigaie se căleşte ceapa. Puiul şi ceapa se pun într-un vas şi se lasă să fiarbă înăbuşit o jumătate de oră.

Se adaugă roşiile, bârnele şi condimentele şi se mai lasă la fiert câteva minute. Se scoate puiul şi se aşează pe platoul de servit, bârnele lăsându-se să fiarbă înăbuşit până se înmoaie.

Se aşează bârnele pe platou, în jurul bucăţilor de pui şi totul se stropeşte cu sosul în care s-au preparat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.