Prajitura de casa cu marmelada

Printeaza

Prajitura de casa cu marmelada din: oua, marmelada, unt, zahar, vanilie.

Ingrediente:Prajitura de casa cu marmelada

  • 4 albuşuri
  • 4 linguri cu marmeladă
  • 1 lingură cu unt
  • sare
  • 100 g zahăr pudră
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Batem spumă tare albuşurile într-un vas cu gura largă, adăugăm câte 1 lingură de zahăr, bătând amestecul cu telul sau cu furculiţa inox.

Sărăm uşor spuma obţinută, parfumăm cu vanilie, amestecăm încet cu mar­melada pusă în porţii mici şi răsturnăm totul în tava de chec unsă cu unt.

Ţinem forma în cuptorul cald, la foc moale, până se întăreşte. O tăiem felii când s-a răcit şi o servim.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.