Piersici la gratar cu mascarpone

Printeaza

Piersici la gratar cu mascarpone din: piersici, mascarpone, rom, frunze de menta.

Ingrediente:Piersici_la_gratar_cu_mascarpone

  • 4 pierisici mari
  • 400 g mascarpone
  • 100 ml rom
  • frunze de menta

 

Mod de preparare:

Spălăm bine piersicile, le tăiem în jumătăţi şi scoatem sâmburele. Punem jumătăţile de piersică pe grătarul bine încins, cu partea tăiată în jos. Le frigem atât cât să se rumenească uşor. Le scoatem pe farfurii, aşezându-le cu partea rotundă în jos.

Turnăm rom în scobitura unde a fost sâmburele şi acoperim cu mascarpone. Ornăm cu frunze de mentă. Le putem servi atât calde, cât şi reci.

Piersici la gratar cu mascarpone

Piersici_la_gratar_cu_mascarpone

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.