Piept de pui cu lamaie

Printeaza

Piept de pui cu lamaie: piept de pui, ceapa, lamaie, branza, sare, piper, marar.

Ingrediente:Piept de pui cu lamaie

  • 6 bucăţi piept de pui dezosat
  • 1/2 ceapă
  • 2 lămâi
  • 1 lingură brânză proaspătă
  • sare
  • piper
  • mărar verde

 

Mod de preparare:

Rumeneşti într-o tigaie de teflon, fără grăsime, piep­tul de pui, tăiat bucăţi, ceapa tocată şi mărarul.

După 10 minute, adaugi sucul celor două lămâi şi un pahar cu apă. Mai laşi să fiarbă la foc mic până scade lichidul la jumătate.

La sfârşit, adaugi brânză albă şi mărarul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.