Peste cu masline la cuptor

Printeaza

Peste cu masline la cuptor din: peste, zarzavat pentru supa, vin alb, rosii, sare, piper, foi de dafin, cimbru, ulei, faina si masline.

Peste_cu_masline_la_cuptor

 

Ingrediente:

  • 1 kg de peşte
  • zarzavat pentru supă
  • 1 ceşcuţă cu vin alb
  • 5 roşii
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • ulei
  • făină
  • 150 g măsline

 

Mod de preparare:

Prăjeşti peştele până se aureşte. In uleiul rămas, căleşti zarzavatul dat prin răzătoarea mare. După 2 mi­nute îl stingi cu puţină apă.

Când zarzavatul este bine fiert, îl pasezi prin stre­curătoare. In acest piure adaugi vinul, măslinele desărate şi fierte, peştele şi condimentele. Potriveşti consistenţa sosului cu făină, adaugi roşiile şi dai va­sul la cuptor pentru 20-30 de minute.

 

 

Peste cu masline la cuptor

Peste_cu_masline_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.