Peste cu cuscus

Printeaza

Peste cu cuscus din: peste, ceapa verde, cuscus, unt, usturoi, coriandru, patrunjel, castravete, ardei gras, ardei iute, apa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Peste cu cuscus

  • 600 g peşte alb
  • 3 fire ceapă verde
  • 200 g cuscus
  • 50 g unt
  • 3 căţei usturoi
  • coriandru
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei iute roşu
  • 400 ml apă
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai peştele bucăţi şi le aşezi într-o tavă cu puţin ulei. Presari cu sare, piper şi coriandru zdrobit, pui usturoiul tăiat felii şi dai totul la cuptor 30 de minute.

Pui apa la fiert cu un praf de sare şi când dă în clocot adaugi cuşcuşul.

Laşi pe foc trei minute, dai deoparte şi adaugi untul, ardeiul gras, castravetele, pătrunjelul şi ceapa verde tocate, ardeiul iute tăiat felii.

Serveşti peştele împreună cu cuscusul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.