Pastrav la gratar cu patrunjel si busuioc

Printeaza

Pastrav la gratar cu patrunjel si busuioc din: patravi, lamai, patrunjel, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Pastrav la gratar cu patrunjel si busuioc

  • 4 păstrăvi, curăţaţi
  • 2 lămâi
  • 1 legătură cu pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Asezonează peştele după gust.

Taie mărunt pătrunjelul şi busuiocul. Introdu verdeaţa în interiorul peştelui. Taie lămâile în felii subţiri şi introdu câte 2-3 felii în fiecare peşte.

Unge cu clei un vas termorezistent şi pune păstrăvii umpluţi. Dă la cuptor pentru 30 de minute. Serveşte păstrăvii cu mămăliguţă şi o felie de lămâie alături.

Dacă îţi place, poţi face şi mujdei de usturoi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.