Papara cu paine

Printeaza

Papara cu paine din: franzela, lapte dulce, unt, oua, branza, zahar.

Ingrediente:Papara cu paine

  • 1 franzela
  • 500 ml lapte dulce
  • 2 linguri cu unt
  • 2 oua
  • 200 g branza dulce sau cas
  • 2 linguri cu zahar

 

Mod de preparare:

Se taie franzela felii si acestea se pun intr-un castron adanc. Se acopera cu lapte cald si se lasa asa pentru 15 minute. In lapte se pune zahar dupa gust. Se unge o forma de sticla cu unt si se pune un strat de felii de franzela. Se pune branza (sau casul) data pe razatoare.

Se pun restul feliilor de franzela peste branza. Se bat 2 oua cu restul de lapte si se toarna deasupra. Se pune forma la cuptor pentru 30 minute. Se scoate cand s-a rumenit usor. Se serveste calda, cu sau fara zahar presarat deasupra.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mancat papara din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.