Supa de franzela

Printeaza

Supa de franzela din: franzela, supa de zarzavat, unt sau margarina, smantana, sare, supa concentrata de legume.

Ingrediente:Supa de franzela

  • 1/2 franzelă
  • 1 l supă de zarzavat
  • 2 linguri cu unt sau margarină fină
  • 1 pahar cu smântână
  • sare
  • 1 lingură cu supă concentrată de legume

 

Mod de preparare:

Tăiaţi franzela felii pe care le rumeniţi în unt. Turnaţi peste pâine 1 litru de supă de legume, acoperiţi oala, fierbeţi 1/4 oră.

Scoateţi pâinea şi o treceţi prin sită sau o faceţi piure cu furculiţa, o răsturnaţi în supa în care a fiert, săraţi, adăugaţi o lingură cu supă concentrată, mai fierbeţi 10 min.

Bateţi un ou cu smântână şi răsturnaţi în supă după ce aţi stins focul.

Serviţi caldă, cu brânză telemea alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.