Panna cotta cu sos de fructe

Printeaza

Panna cotta cu sos de fructe din: gelatina, smantana, zahar, piure de fructe de pădure, iaurt, fructe de padure.

Ingrediente:Panna cotta cu sos de fructe

Sosul de fructe:

  • 10 g zahăr
  • 100 g fructe de sezon

Compoziţia de budincă:

  • 8 g foi de gelatină
  • 250 g smântână lichidă cu 35% grăsime
  • 75 g zahăr
  • 100 g piure de fructe de pădure
  • 275 iaurt grecesc cu 10% grăsime

 

Mod de preparare:

Se fierb fructele de pădure cu zahărul. După ce a dat în clocot, se ia de pe foc şi se blendează. Se lasă la răcit.

Intr-o oală se pune la fiert smântână lichidă cu zahărul. între timp se hidratează gelatina. Când compoziţia a dat în clocot se ia de pe foc şi se adaugă gelatina.

Se adaugă piureul de fructe de pădure şi la sfârşit iaurtul.

Se toarnă într-un pahar, se păstrează la rece 2 ore.

 

Pofta buna!


Poate iti place si :

Panna cotta cu biscuiti

Panna cotta cu biscuiti din: smantana, lapte, zahar, gelatina, biscuiti, unt, fructe, ciocolata. Ingrediente: 450 ml smântână dulce 200 ml lapte 60 g zahăr 20 g gelatină esenţe 90 ml sirop (jeleu de fructe) Decor: biscuiţi digestivi 2 linguri unt topit fructe ciocolată rasă   Mod de preparare: Se încălzesc la foc mic laptele cu […]

Panna cotta cu zmeura

Panna cotta cu zmeura

Panna cotta cu zmeura din: smantana, zahar, vanilie, zmeura. Ingrediente: 500 ml smântână lichidă 3 foi de gelatină 80 g zahăr 1 păstaie de vanilie (sau 1 linguriţă de esenţă) zmeură şi frunze de mentă (decor) 200 g zmeură 100 g zahăr   Mod de preparare: Pune gelatina la înmuiat în puţina apă pentru câteva […]

 

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Panna cotta cu sos de fructe
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.