Pandispan cu branza de vaci

Printeaza

O reteta gustoasa de pandişpan cu branză de vaci din: oua, zahar, sare, coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie, faina, branza de vaci, zahar vanilinat si untdelemn.

Ingrediente:Pandispan cu branza de vaci

  • 10 ouă
  • 10 linguri cu zahăr
  • un vârf de cuţit de sare
  • coajă rasă de lămâie
  • esenţă de vanilie
  • 10 linguri de făină
  • brânză de vaci
  • zahăr pudră
  • zahăr vanilinat
  • două linguri de unt­delemn (pentru uns tava)

 

Mod de preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri, după care albuşurile se bat spumă împreună cu zahărul. Peste ele se adaugă apoi gălbenuşurile, după care se pune făina, în ploaie, şi se adaugă sarea şi esenţa de vanilie. Brânza de vaci se amestecă cu coaja rasă de lămâie şi zahărul vanilinat. Se unge tava cu untdelemn şi se tapetează cu făină.

Se pune un strat de compoziţie, apoi brânza şi deasupra se toarnă restul de com­poziţie. Tava se va da la cuptor, la foc potrivit, pentru 40 de minute. După ce s-a copt, se scoate, se răstoarnă pe un şervet curat şi se aşază câteva minute pe o parte, după care se aşază normal. Se presară zahăr pudră (eventual aromat cu zahăr vanilinat).

Pandispan cu branza de vaci

Pandispan cu branza de vaci

Poftă bună!


Poate iti place si:

Pandispan cu cirese

Pandispan cu cirese

Pandispan cu cirese din: faina, praf de copt, oua, sare, zahar, lamaie, vanilie, cirese. Ingrediente: 125 g faina 1 linguriţă praf de copt 6 ouă 1 vârf de cuţit subţire de sare 225 g zahăr 2 linguri suc de lămâie coaja rasă de la o lămâie 1 fiolă esenţă de vanilie 300 g cireşe curăţate […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pandispan cu branza
  • pandispan cu branza de vaci
  • pandispan cu branza dulce
  • pandispan cu branza dulce si stafide
  • prajitura pandispan cu branza de vaci
  • pandispan
  • pndispan cu branza dulce

2 comentarii

  1. Tirloi Anisoara

    Imi ploua in gura dupa pandispanul asta

  2. Si mie imi place 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.