Painişoare umplute cu carnaciori şi bureţi

Printeaza

Painişoare umplute cu carnaciori şi bureţi

Ingrediente:Painişoare umplute cu carnaciori şi bureţi

  • 24 painisoare
  • 500 g cîrnăciori
  • 500 g bureţi
  • 200 g limbă fiartă afumată
  • sare
  • piper
  • 3 /4 lingură făină
  • 1 1/2 lingură bulion pastă
  • 1 ceapă
  • 120 g unt
  • 1 1/2 pahar vin roşu
  • 1 /2 l supă
  • puţin zahăr

 

Mod de preparare:

Se face un rintaş din unt şi făină şi se stinge cu supă, vin, bulion, puţin zahăr şi sare.

Bureţii se spală bine, se taie feliuţe şi se sotează cu unt şi ceapă tocată, se adaugă in sosul făcut împreună cu cirnăciorii şi limba tăiate mărunt şi se mai fierbe 8-10 minute.

Se umplu painişoarele scobite, se pun căpăcelele şi se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.