Oua cu sunca, branza si ciuperci

Printeaza

Oua cu sunca, branza si ciuperci din: sunca, cheddar, ardei gras, ciuperci, oua, pudra de soia, praf de copt, sare, branza cottage, hrean.

 

Ingrediente:

  • 30 gr sunca
  • 30 gr cheddar
  • 1 ardei gras verde
  • 1 cutie ciuperci, scurse foarte bine
  • 5 oua
  • 3 linguri pudra de soia sau pudra de proteina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 30 gr branza cottage
  • 2 linguri hrean ras

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. Ungeti la tava cu ulei sau unt. La blender maruntiti sunca, cheddar, ardeiul, ciupercile.

Intr-un bol bateti oualele impreuna cu soya sau proteina, praful de copt si sarea.

Incorporati branza si hreanul si adaugati peste amestecul de sunca.

Transferati totul in tava pregatita si gatiti aproximativ 40 de minute.

Oua cu sunca, branza si ciuperci:

4 portii, fiecare contine

  • 10 gr carbohidrati
  • 2 gr fibra
  • 29 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Oua cu bacon si cheddar

Oua cu bacon si cheddar din: bacon, ceapa, oua, cheddar.   Ingrediente: 4 felii bacon, taiat fasii 4 felii ceapa 4 oua 4 felii cheddar     Mod de preparare: Prajiti bacon cateva minute, iar cand grasimea incepe sa se lase adaugati ceapa si gatiti pe fiecare parte astfel incat sa prinda culoare. Continuati sa […]

 

retete

Oua ochiuri

Oua ochiuri din: oua, ulei, apa. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de […]

 

retete

Oua umplute picante – usor de preparat

Oua umplute picante din: oua fierte, maioneza, mustar, sare, paprika.   Ingrediente: 6 oua fierte, tare 5 linguri maioneza 2 lingurite mustar 1/4 lingurita sare Paprika Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati. Scoateti galbenusurile si adaugati intr-un bol. Pasati cu o furculita si adaugati maioneza, mustar, sare si amestecati pana se omogenizeaza. Umpleti albusurile […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.