Oua posate

Printeaza

Oua posate din: malai, ardei, oua, sare, otet, ulei.

Ingrediente:Oua posate

  • 250 g mălai
  • 2 ardei graşi
  • 3-4 ouă
  • sare
  • oţet
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Din mălai, apă şi un praf de sare se fierbe o mămăligă mai vârtoasă. După ce a fiert, mămăliga se pune în tava şi se lasă să se răcească.

Ardeii tăiaţi fâşii se pun la călit în ulei. Se presară cu sare şi se lasă 10 minute. In apă clocotită cu 2-3 linguri oţet se pune câte un ou spart separat. Se iasă să se închege şi se scoate cu spumiera.

Ouale posate se servesc cu mamaliga.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.