Orez “a la Canton” cu carnaciori si costita

Printeaza

Orez “a la Canton” cu carnaciori si costita din: orez fiert, untură, cârnăciori, costiţă, ouă, ceapă, ton, ceapă verde, câteva ciuperci.

Ingrediente: Orez "a la Canton" cu carnaciori si costita

  • 5 ceşti orez fiert
  • 5 linguri untură
  • 8 cârnăciori
  • 300 g costiţă
  • 4 ouă
  • 1 ceapă
  • 150 g ton
  • ceapă verde
  • câteva ciuperci

Mod de preparare:

Cu câteva ore înainte de preparare, orezul se fierbe în apă cu puţină sare, sş scurge şi se spală sub câteva jeturi de apă rece. Cârnăciorii şi costiţa, tăiate feliuţe, împreună cu ceapa tocată fin, se călese într-o crăticioară cu puţină untură încinsă.

Se adaugă puţină apă caldă şi se lasă pe foc câteva clocote. Când sosul a scăzut suficient, se adaugă orezul cald, ouăle bătute spumă şi peştele tăiat felii.

Se amestecă încet pe foc, pentru omogenizare. Se serveşte cu ceapă verde.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pui a la canton

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.