Omleta cu migdale

Printeaza

Omleta cu migdale din: oua, ulei, zahar, lapte, smantana, migdale, stafide, scortisoara, fructe.

Ingrediente:Omleta cu migdale

  • 8 ouă
  • 6 linguri ulei
  • 1 cană zahăr
  • 1 cană lapte
  • 5 linguri smântână
  • 1 linguriţă scorţişoară pisată
  • 6 linguriţe stafide
  • 100 g migdale tăiate mărunt
  • 1/2 cană cu fructe de sezon, tăiate cubuleţe

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert, la foc moale, în lapte, smântână, scorţişoara, stafidele şi zahărul amestecându-se tot timpul, nu mai mult de două-trei minute.

Separat se bat bine ouăle şi se pun la făcut în tigaia cu ulei încins.

Când sunt pe jumătate făcute se adaugă peste ouă amestecul obţinut anterior şi se amestecă bine, pe foc, până ce sunt gata, în jur de 7-8 minute.

Se răstoarnă omleta pe platoul de servire şi se presară cu migdale şi fructe de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.