Muschiulet in stil unguresc

Printeaza

Muschiulet in stil unguresc din: muschiulet de vita, ceapa, ardei, rosii, kaizer, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Muschiulet in stil unguresc

  • 800 g muşchiuleţ
  • 100 g ceapă roşie
  • 100 g ardei verde
  • 100 g roşii
  • 200 g kaizer
  • sare
  • piper
  • 3 că­ţei de usturoi
  • 3 linguri untură

 

Mod de preparare:

Jumătate din cantitatea de kaizer se taie cuburi mici şi se topeşte într-o lingură de grăsime. Se adaugă ceapa tăiată felii şi se căleşte, după care se introduc în cratiţă cubuleţele de ardei, iar după cinci minute – roşiile, tăiate felii.

Se condimentează cu sare, piper şi usturoi, lăsând prepa­ratul să fiarbă 10-15 minute, apoi se ia deoparte de pe foc, dar se ţine la cald. Intre timp, muşchiuleţul se taie fe­lii late de 4 cm şi se aşază pe o planşetă.

Fiecare bucată se înfăşoară cu fâşii subţiri de kaizer, legându-le, apoi, împrejur cu sfoară. Feliile astfel pregătite se prăjesc într-o tavită, la cuptor, timp de 25 de minute.

Inainte de servire se îndepărtează sfoara şi se pun într-o tavă de sticlă, termorezistentă. Se toarnă peste feliile de carne ghiveciul preparat înainte.

Se servesc cu cartofi fierţi, tăiaţi sferturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.